De ELECFREAKS microbit Robotic Dog Xgo V2 Kit is een indrukwekkend STEM-onderwijsproject dat een hands-on leerervaring biedt. Met zijn 15 beweegbare gewrichten en DIY programmeerbare mogelijkheden opent deze volledig metalen bionische robotkit een wereld van mogelijkheden voor aspirant-ingenieurs en robotliefhebbers.

Onlangs kreeg ik de kans om de ELECFREAKS microbit Robotic Dog Xgo V2 Kit te verkennen, en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtrof. De toevoeging van drie hoogwaardige digitale servomotoren op het hoofd, die een mechanische armstructuur vormen, biedt een breed scala aan operationele mogelijkheden. Ik kon de robot programmeren om intelligente grijp-, duw- en manipulatietaken uit te voeren met zijn 3-assige robotarm.

Het exclusieve uitbreidingsbord, ontworpen door de technische experts van EF ELECFREAKS, is baanbrekend. Het is compatibel met micro:bit-moederborden, waardoor de installatie handiger wordt zonder onnodige omvang aan het hoofd van de robot toe te voegen. Dit doordachte ontwerp maakt naadloze integratie en verbeterde functionaliteit mogelijk.

Bovendien wordt de Xgo V2 Kit geleverd met 19+ ingebouwde acties, zoals handen schudden, bukken en zelfs op zoek gaan naar voedsel. Deze acties kunnen eenvoudig worden bediend via de speciale app of worden geprogrammeerd met de ELECFREAKS joystick en microbit makecode-programma. De veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid maken het een genot om te experimenteren en verschillende bewegingen en taken voor de robot te creëren.

Ontdek de geavanceerde robotfuncties

https://m.media-amazon.com/images/I/61tYgppEdHL._AC_SL1500_.jpg

 

De ELECFREAKS microbit Robotic Dog Xgo V2 Kit tilt robotkits naar een hoger niveau met zijn verbeterde functies. Met 15 graden bewegingsvrijheid (DOFs) biedt deze kit drie extra hoogwaardige digitale servomotoren op het hoofd, waardoor een breder scala aan bewegingen en meer operationele mogelijkheden ontstaat. De toevoeging van een 3-assige robotarm verbetert verder de mogelijkheden van de robot, waardoor intelligente grijp-, duw- en manipulatietaken mogelijk zijn. Deze geavanceerde functies maken de Xgo V2 Kit een opvallende keuze voor degenen die de wereld van robotica willen verkennen.

Ervaar het gemak van compatibiliteit

https://m.media-amazon.com/images/I/71kMQnC+w2L._AC_SL1500_.jpg

 

Een van de belangrijke voordelen van de Xgo V2 Kit is het exclusieve uitbreidingsbord. Dit speciaal ontworpen bord is compatibel met golden finger-moederborden zoals micro:bit, waardoor installatie eenvoudiger en handiger wordt. In tegenstelling tot andere kits die mogelijk omvang toevoegen aan het hoofd van de robot, integreert dit uitbreidingsbord naadloos met het algehele ontwerp, zodat een strak en compact uiterlijk behouden blijft. Deze compatibiliteit opent een wereld aan mogelijkheden voor aanpassing en uitbreiding, waardoor gebruikers het volledige potentieel van de Xgo V2 Kit kunnen benutten.

Diverse voorgeprogrammeerde acties

https://m.media-amazon.com/images/I/71BBtMSzGgL._AC_SL1500_.jpg

 

Met meer dan 19 ingebouwde acties biedt de Xgo V2 Kit een breed scala aan vooraf geprogrammeerde bewegingen en gedragingen. Van eenvoudige handelingen zoals bukken en handen schudden tot meer complexe gedragingen zoals het zoeken naar voedsel, kan de robot eenvoudig worden bediend via de speciale app of door codering met het microbit makecode-programma. Deze veelzijdigheid stelt gebruikers in staat om de acties van hun robot te personaliseren en unieke sequenties te creëren die passen bij hun voorkeuren en behoeften. Of je nu een beginner bent of een ervaren liefhebber van robotica, de Xgo V2 Kit biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en verkenning.

Help en Ondersteuning

https://m.media-amazon.com/images/I/71mH+4qJSEL._AC_SL1500_.jpg

 

De Xgo V2 Kit wordt geleverd met een verscheidenheid aan leermiddelen om gebruikers op weg te helpen en het meeste uit hun robotervaring te halen. Een informatieve wiki-tutorial is beschikbaar met stapsgewijze instructies en begeleiding bij het gebruik van de kit. Gebruikers kunnen “wiki.elecfreaks.com/en/microbit/robot/xgo-robot-kit-v2/” bezoeken om toegang te krijgen tot deze waardevolle bron. Daarnaast biedt de EF ELECFREAKS Store krachtige technische ondersteuning. Gebruikers kunnen contact opnemen met het klantenserviceteam van de winkel voor eventuele vragen of zorgen, wat zorgt voor een soepele en plezierige ervaring tijdens hun robotica-reis.

Eindeloze educatieve mogelijkheden

https://m.media-amazon.com/images/I/61ozxfK6L4L._AC_SL1500_.jpg

 

De ELECFREAKS microbit Robotic Dog Xgo V2 Kit is niet zomaar een speeltje; het is een krachtig educatief hulpmiddel. Door betrokken te zijn bij hands-on assemblage en programmering kunnen gebruikers belangrijke vaardigheden ontwikkelen, zoals logisch denken, probleemoplossend vermogen en creativiteit. De kit is ontworpen in lijn met de principes van STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) onderwijs, waardoor het een ideale keuze is voor scholen, docenten en ouders die een liefde voor robotica en technologie willen stimuleren bij jonge leerlingen. Met zijn veelzijdige functies en educatieve focus biedt de Xgo V2 Kit eindeloze mogelijkheden voor leren en groei.

Conclusie

https://m.media-amazon.com/images/I/71DoMVJz7uL._AC_SL1500_.jpg

 

Tot slot is de ELECFREAKS microbit Robotic Dog Xgo V2 Kit een eersteklas robotkit die geavanceerde functies, handige compatibiliteit, diverse ingebouwde acties, uitgebreide leermiddelen en eindeloze educatieve mogelijkheden biedt. Of je nu een beginner bent of een ervaren liefhebber van robotica, deze kit biedt een solide basis voor het verkennen van de wereld van robotica en het ontketenen van je creativiteit. Met zijn hoogwaardige componenten en gebruiksvriendelijk ontwerp is de Xgo V2 Kit een waardevolle investering voor iedereen die geïnteresseerd is in STEM-onderwijs, programmeren en robotica. We nodigen u van harte uit om deze kit te ontdekken en te ervaren. Neem de stap naar een boeiende reis in de wereld van technologie en innovatie!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.